Geen producten (0)
Geen producten (0)

Provex Modula ME Inloopdouche 160 cm x 80 cm

€ 1.300,00 € 350,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Provex Modula ME Inloopdouche 160 cm x 80 cm

 

Omschrijving

De inloopdouche van Provex is een waar staaltje schoonheid in de badkamer. De Provex Modula ME Inloopdouche 160 cm x 80 cm heeft een lengte van 160 cm en een breedte van 80 cm. De hoogte van de inloopdouche bedraagt 200 cm. Deze douchecabine heeft in plaat van een douchedeur een klein haaks geplaatst douchewandje wat ervoor zorgt dat het water tijdens het doucheen niet uw badkamer in komt. De Porvex Inloopdouche is opgebouwd van 8 mm gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas een rookglas afwerking. Door deze afwerking heeft het 8mm glas een donkere tint wat zorgt voor een stukje privacy tijdens het douchen. De doucheprofielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium wat niet corrodeert. Het veiligheidsglas is behandeld met de zogenaamde "High Glass" technologie. Deze op nano coating gebaseerde technologie zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag grip krijgt op glas en profielen.

De montage van de douchecabine is door het gepatenteerde systeem van Provex heel eenvoudig. Bij de montage geeft de fabrikant aan dat er geen afkit werkzaamheden noodzakelijk zijn.

Leverancier

Provex is een Italiaanse leverancier. Provex heeft meer dan 40 jaar ervaring met het fabriceren van doucheglas. Het fabriceren van dit veiligheidsglas gebeurd in de eigen fabriek van Provex.

 

Specificaties

  • Lengte: Stelbaar tussem 156 cm <> 160 cm;
  • Breedte: Stelbaar tussen 77,5 en 80 cm;
  • Lengte haakse wand: 25 cm
  • Hoogte: 250 cm;
  • Glas: 8 mm veiligheidsglas;
  • Glassoort: Rookglas
  • Profielkleur: Chroom

 

 

Reacties
Facebook Twitter