Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Aqualux glijstangset / Doucheset Cliq handdouche 14 cm met glijstang 70 cm

€ 315,00 € 95,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Aqualux glijstangset / Doucheset Cliq handdouche 14 cm met glijstang 70 cm

 

Omschrijving

De aqualux doucheset cliq bestaat uit een glijstang met een lengte van 700 mm en een handdouche met een diameter van 140 mm.

 

Handdouche

De handdouche heeft 3 standen welke eenvoudig kunnen worden gekozen met een knop op het handvat van de handdouche voor een ergonomische bediening. De luchtfuntie zorgt voor een zachte en volle waterstraal terwijl u minder water verbruikt. Het handvat wordt nooit te warm en is dus altijd goed in de hand te houden en beschermt tevens de chroom laag. De douchekop is vervaardigt van verchroomd ABS. Door de siliconen antikalk sproeigaatjes wordt de douche kalkvrij gehouden wat garant staat voor jarenlang doucheplezier. De sproeigaatjes zijn eenvouding te reinigen door met uw vinger over de noppen te vegen.

 

Glijstang

De houder op de CliQ glijstangen kunt u met één hand bedienen om snel en gemakkelijk naar de gewenste hoogte te schuiven. De CliQ knop bevindt zich voor op de houder voor een ergonomische bediening. De glijstang heeft een lengte van 700 mm en kan gemonteerd worden met verstelbare wandsteunen voor eenvoudige montage

 

Specificaties 

Lengte glijstang : 70 cm ( 700 mm)
Materiaal glijstang : Metaal (verchroomd)
Diameter handdouche : 14 cm ( 140 mm)
Materiaal handdouche : Verchroomd ABS
Kleur : Chroom
Aantal standen handdouche : 3
Reacties
Facebook Twitter