Geen producten (0)

Gastenboek

Laat horen hoe tevreden/ ontevreden je bent over Sanitar Nederasselt. Is de verzending naar wens geweest, wordt u goed geholpen en wat vind u van de prijs/ kwaliteits verhouding. Ook horen we uiteraard ook graag de minder goede ervaringen!, op die wijze kunnen we onze kwaliteit en daarmee de klanttevredenheid verbeteren!

6 Reacties

Theo
23 oktober 2016
1
Na telefonisch contact gehad te hebben met de eigenaar besloten een van de RVS kranen aan te schaffen voor mijn bad. Wat een juweeltje is deze kraan. Netjes de kraan volgens afspraak ontvangen. Voor mij zeker een aanrader!
Sanitair Nederasselt
23 oktober 2016
1.1
Dag Theo, fijn dat je tevreden bent over je aankoop! Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dat weet je ons te vinden!
Willy
23 oktober 2016
2
Vanochtend een regendouche opgehaald bij Sanitair Nederasselt. Mooie regendouche en helemaal aantrekkelijk omdat er nog 10% van de prijs af ging :-). Toppie
admin
28 oktober 2016
1.2
Dag Willy, sorry voor de late reactie. Is het gelukt met de montage?
Raymond van Schijndel
27 maart 2018
3
Zojuist de Grohe regendouche opgehaald in Nederasselt en inmiddels gemonteerd. Ik was al weg geweest voor een goedkoper alternatief maar schrok van de belabberde kwaliteit. Maar Sanitair Nederasselt bied een Grohe kwaliteits regendouche aan tegen een concurerende prijs. Ik ben blij dat ik voor hen heb gekozen en dus voor kwaliteit. Bedankt!!
Sanitair Nederasselt
28 maart 2018
1.3
Dag Raymond, dank voor het delen van de positieve ervaring. Veel plezier met de regendouche!

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter Googleplus